Hoe krijg je een PURRRfect idee

Zelf ben ik niet erg reislustig en sinds ik katten heb ben ik dan ook niet meer op vakantie geweest. Behalve in 2006.

Dat jaar ging ik een weekend naar Londen omdat mijn neef ging trouwen. Ik was destijds nog niet zo lang weer terug in Almelo en het was lastig om iemand te vinden om dat weekend voor mijn katten te zorgen.

Uiteindelijk heb ik het gevraagd aan een buurman, maar om eerlijk te zijn voelde het al niet echt goed. Hoewel het niet heel ingewikkeld was, heb ik hem uitgebreid uitleg gegeven over de verzorging van Joy en Loesje.

Toch zat ik het hele weekend met mijn hoofd bij hen en kon ik niet echt genieten van het feest. Toen ik halverwege het weekend belde hoe het ging, bleek dat terecht. Hij was niet slecht voor de katten, maar zorgde er niet voor zoals ik had gehoopt en ik was dan ook heel blij toen ik weer thuis was.

Ik bedacht me dat waarschijnlijk meer mensen een probleem hadden met het vinden van een goede, professionele en betrouwbare oppas voor hun dieren. In die periode zat ik op een kantelpunt qua werk en toen wist ik het!

Ik kan dat probleem oplossen!

Ik zou die mensen en katten kunnen helpen èn op die manier werk voor mezelf kunnen creëren dat helemaal bij mij past. Een win-win situatie.

Daarna ging het snel. Een vriend bedacht de naam PURRRfect en mijn bedrijf was geboren. Sindsdien is PURRRfect enorm gegroeid en is er naast de Dierenoppas ook het Kattentrimmen, Hondentrimmen en de Hondenuitlaat bijgekomen.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Stuur een bericht via WhatsApp